BAG OF LIFE

ALLA människor har en BAG OF LIFE att bära genom livet. Den bärs på olika sätt men den finns hos alla.

I våran BAG OF LIFE samlar vi saker och erfarenheter från hela livet. Vi samlar olika fasader, värderingar, beteende, tankar, tillit, känslor, kulturer, religion, traditioner, och gemenskap mm. Samtidigt ska vi leva tillsammans med andra människor som har sina historier och tankar i sina väskor.

Samhället ställer så många olika krav på människan. Vi ska följa olika normerna som samhället har. Vi ska helst ha en bra utbildning, ett bra väl betalt jobb, en fin bostad, den senaste bil modellen, familj, många vänner och stor gemenskap, mycket fritid, hälsa och pengar. Vi ska också bete oss på ett visst sätt för att ”passa in” i samhället....

Jag inriktar mitt företag BAG OF LIFE till alla människor som har viljan att motivera sig själva genom en personlig utveckling. Jag  inriktar även BAG OF LIFE i olika vardagliga problem. De finns olika små eller stora vardagliga problemen som vi alla har. Vi har alla olika perspektiv i livet och tänker på olika sätt på grund av våra olika saker i vår BAG OF LIFE.
Med BAG OF LIFE vill jag förmedla mina kunskaper som jag lärt mig såväl i livet som genom mina utbildningar. Jag vill plocka fram människans inre motivation. De som alla människor har. Genom samtal önskar jag uppnå en förändring i ditt tankesätt till det positiva. Kommunikation är ett väldigt viktigt verktyg för hur man pratar till varandra och hur mottagaren kan uppfatta det du säger.

Vad vet vi som människor om skydds och riskfaktorer, skörhet, arv, kultur och traditioner?
Vi sätter ofta väldig höga mål och ställer höga krav på oss själv i våra liv.
Tänker vi på vad andra människor tycker i stället för att tänka på oss själv?
Har vi mål som vi tycker det är svårt att uppnå?
Stannar vi någon gång upp och ser tillbaka på de små stegen vi ständigt tar i livet?
Vad händer om vi möter olika hinder i livet?
Hur kommunicerar vi med andra människor?
Lever vi livet så som vi vill ha det eller lever vi bara i ett ekorrhjulet fast vi är missnöjda?
Kan vi hitta sakerna i våran väska som vi kan använda för att gå vidare?

Jag vill hjälpa dig att hitta verktygen till en lättare BAG OF LIFE att bära. Vi alla bär den. Jag kan ställa hur många frågor som helst till dig men det är bara du själv som kan ge de sanna svaren på frågorna. Det är någonting jag lärt mig genom livet. Alla har olika individuella svar som vi hämtar från vår BAG OF LIFE. Vad är rätt och vad är fel? Genom kunskap och acceptansen har jag hittat frågor som jag har ställt mig i hela mitt liv. Enligt mina kunskaper samt erfarenheter är att det är viktigt att hitta en bra balans i livet. I mitt liv har jag tagit hjälp av olika människor som gett mig den positiva energin jag behövt för att lyckas och gå vidare i mitt liv.

Jag träffar många intressanta människor och hjälper dem mot nya mål och fylla på min BAG OF LIFE med nya fantastiska erfarenheter. För en BAG OF LIFE är inte negativt.

Bild