Samarbeten

 

Nytt samarbete

 

Martin Enlund

 

Mitt namn är Martin Enlund jag är 20år gammal och tävlar i rallycross på elitnivå. Mitt mål är att bli världsmästare. Jag började köra crosskart när jag var 13 år gammal och efter flera fina framgångar både nationellt och internationellt blev det ett naturligt steg till rallycross. Efter ett inhopp 2019 i den svenska VM deltävlingen så imponerade jag stort på världs eliten med att vara snabbast i tidkörningarna. Till 2020 blev det full satsning i rallycross som ett läroår för att kunna lägga upp framtiden. Till 2022 så sa vi att vi skulle åka så mycket som möjligt. Vi åkte SM, Nord Europa serien och Den amerikanska serien Nitro rallycross. Efter säsongen 2022 så började Martin och Andreas prata om ett samarbete inför Martins framtid och fortsatta mål mot den absoluta toppen.

 

 

▪  Nord Europa Mästare 2017

▪  Svensk Cup Mästare 2018

▪  Svensk Mästare 2019

▪  2a i SM 2021

▪  3a i Nitro Rallycross 2021

 

Karolina Söör

 

Här kommer Karolinas egna ord om satsningen och samarbetet.

Rankad 22 i Sverige i padel.

Mitt namn är Karolina Söör och mitt mål inom padeln är tydligt! Jag vill nå topp 10 i Sverige under 2022 och representera Sverige i landslagssammanhang. I augusti tog jag beslutet att jobba på distans och flytta till Malmö för att ges bättre möjligheter till träning och bra sparring. Äntligen har jag tillgång till de träningsmöjligheter som krävs för att kunna mäta mig med de bästa, och jag är riktigt taggad på att påbörja denna resa och se hur långt jag kan nå inom padeln. Andreas och Bag of Life är en enormt viktig del av denna satsning och jag kan varmt rekommendera honom för alla som vill nå sin fulla potential, oavsett om det är inom en idrott, privat eller inom näringslivet. Så enormt tacksam över att ha honom med mig på denna resa!

 

Liam Högberg 

Samarbete med Motorcross föraren Liam Högberg.

Liam är en 12årig kille som kört motorcross sedan han var fyra år gammal.
Valet av sport blev en självklarhet när både släkt och pappa körde motorcross. Liams mål i år är att köra SM! Han är en fantastiskt driven kille med mycket glädje och energi.

Här kommer Liams egna ord:
Det finns verkligen inget bättre än när man sätter sig på crossen och bara kör, crossen hjälper mig mycket om det har varit en tuff eller en tråkig dag i skolan.

 

Noel Nilsson

Noel sammanfattar våran resa tillsammans.
Noel och Andreas (Bag Of Life) har nu samarbetat under 1års tid och han har hjälp mig i både med och motgångar.
Vi fortsätter tillsammans att jobba under 2021 och kämpar för våra mål.
Noel rekommenderar Andreas (Bag Of Life) starkt för hans kunskap och brinnande intresse för både sport och sitt jobb.

Meriter: Kvalade in i SM som den yngsta någonsin gjort i SM 2011 som 8år.

Motorcross 

▪ 18 y/o

▪ 2x Swedish Champion

▪ 2nd European Champion 2014

▪ 2nd World Champion 2017

 

Willy Släryd

Willy Släryd 14 år från Ullared satsar vidare på att utveckla sin Padel 2021 i samarbete med Bag of Life Andreas Andersson (mentalträning).
Trots sin unga ålder har Willy redan nått stora framgångar i sitt Padelspel!
2019 blev han uttagen i juniorlandslaget för att spela i Lag VM för juniorer i Padel i Spanien där Sveriges lag slutade på 11 plats.
Det blev även ett SM silver i P14 slutet av 2019.
Under 2020 har Willy utvecklat sin Padel ytterligare och har vunnit samtligt tävlingar i P14 klassen på Sweden Padeltour och även gått långt i P16 klassen!
Willy fick kröna sitt fina år med vinna SM Guld i p14 ihop med Isak Wiman från Västervik och ta SM brons i P16 i Helsingborg!
Nu vill Willy ta ytterligare ett steg i sin Padelutveckling med ett långsiktigt samarbete med Bag of Life och Andreas Andersson!