RECENSIONER

 

 "Det var fantastiskt att arbeta med Andreas. Hans ödmjuka och proffsiga syn på just i mitt fall idrott på hög nivå hjälpte mig massor. Han fick mig att inse att saker och ting inte har så stor betydelse och man kan inte ha kontroll på allt. Att fokusera mer på de man kunde styra över. Guld värt! Just dom delarna gjorde att jag kunde prestera närmre mitt max.
Ni som vill få ut mer utav er vardag och mående, vänd er till Andreas!"
Rasmus Melin

Idrottare (rodd)

 

 

"Andreas är en enastående individ, som besitter enorm kompetens inom många områden samt en unik förmåga att möta och se alla typer av människor.
Hans norrländska lugn i kombination med ett oerhört driv, generera i något som kan lyfta samtliga företag och dess personal till nya höjder.
Therese Bondeson

International marketing - Business administration - Retail"Du har lyft upp ..... , du har fått oss våga prata och tro på oss själva. Du har trott på oss när vi inte trott på oss själva.
Du har alldrig lyft upp oss och det var dina föreläsningar och ditt stöd som förändrade vårt sätt att se på oss själva och livet. Vi har insett att vi inte är ensamma.
Vi var väldigt blyga i början, men den första fredagen du höll i när vi var några stycken, fick oss att våga börja prata och var oss själva.
Vi har lärt oss nya saker om både psykisk och fysisk hälsa. Samt andras erfaranhet.
När du var här på intervju så ville vi ge dig en chans och börja här och vi är så glada att du kom hit.
Om vi ska ge kritik så tycker vi att du ska skriva tydligare på tavlan. Annars tycker vi att du är väldigt inspirerande och har fått oss att ändra syn på livet.
Vi vet att du kommer komma långt i livet och vi hoppas att du lyckas med dina drömmar och mål. Apropå mål, så har du fått oss att skriva upp delmål och inte bara stora mål. För att det är ju delmålen som gör att vi kommer till de stora målen."

Grupp människor som jag coachade i hälsa och psykisk hälsa